Samlare

 
Kom att tänka på en sak häromdagen, jag är en människa som föredrar rutiner, och tänker gärna framåt. Speciellt kring saker som kan komma till att behövas och om det säljs för ett billigare pris, om jag vet att jag en dag kommer att ha användning för det så köper jag det.
 
Om man är clubmedlem får man ofta hem kuponger beroende på hur mycket du har handlat, det lägsta du ska ha handlat för är oftast 2500:- och då får man 50:- i rabatt på sitt nästa köp. Detta är bara 2,5% rabatt. Visst, handlar man och man ändå måste köpa kläder till sina barn som växer osv. är det väl bara positivt men det är inte något man egentligen "tjänar" på.
 
Så, istället när det är sommarkampanjer/julkampanjer och andra övriga reor, som sänker varor upp till 50-70% det är då man tjänar på att köpa något. Eller om det skulle vara på internet och du kan slippa frakten tex.
 
Frakten tycker jag är en oerhört seg grej att betala, och slipper helst. Men det är ändå ett par tankeställare då det är ganska psykologiskt allting med att vara en konsument och det psykologiska tänkandet med hur man ser saker som "billigare" (Läs; 59,95:-)
 
Nu jobbar jag inom handels, och jag är dessutom i en livsmedelsbutik och jag kan inte längre låta bli att tänka själv när jag handlar mat som jag sparar i frysen. Altid fryser jag in rätt mycket kött om det är till ett billigare pris, uppskattningsvis än vad det kostar ordninarie. Det är egentligen sjukt mycket planering...
 
Men, livet är i ständig förändring och nu när vi har Isabella med, då är det bra med fasta rutiner och att planera måltider och vad som kommer behöva köpas.
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback