Lycklig tjej!

 
Asos startade sin rea igår med 50%, och jag som suktat efter denna klänningen i säkert 1 månads tid blev såklart lite ledsen när jag såg att den var helt slutsåld.. Men idag kollade jag en extra gång om det skulle finnas ngn kvar och det fanns det! :) Dock i en storlek 36... men då har jag ännu mer motivation till att gymma efter bebisens ankomst i slutet av feb/mars. :)
 
 
 

Natti natti

 
Nu har älskade Isabella gått och lagt sig.. stackaren är sjuk och jag har passat upp henne så gott jag kunnat. :) Hon har fått flytande alvdedon, nässpray och massa kärlek här hemma hela dagen!
 
Nu ska jag sätta på en film, antingen The Hobbit eller Snabba cash livet deluxe :)
 
 
 

December månad.. en intensiv månad

 
 
Lite kläder till bebisen i magen och vår älskade Isabella.
 
Ja, nu till jul är det verkligen många intensiva dagar, det sjuka är.. snart är det löning och jag LÄNGTAR efter januari lönen? :) Jag vet att det kommer bli en grym lön och jag vill bara ha den 25e januari nu nu nu!!!
 
Men visst, jag längtar även till nästa tisdag, då är det julafton och det ska bli himla mysigt och roligt att få vara med familjen och se Isabella få lite mer intryck av julafton. Detta året har hon även hunnit bli mycket mer intresserad av leksaker och jag har på känn att hon kommer bli väldigt glad över sina paket i år. :)
 
 
Magen blir större och större och snart går vi in i vecka 31. Tänk, om kanske 9 veckor får vi träffa den som ligger där inne och sparkar, boxas och vrider, vänder och har sig. :) Det är en längtan som inte går att jämföra med någonting annat. <3

Disneyland Paris

 
Satt och tänkte idag, att det har faktiskt gått över förväntat på just sparande både till mig själv och vår lilla Isabella. Nu ska här fortsättas sparas och nytt konto då det sattes upp i förra veckan så jag hoppas vi kan fortsätta i den takten vi gjort än så länge även i framtiden.
 
Jag hade verkligen även velat börja spara till framtida resor med som vi hade kunnat åka på med våra barn, så man kan komma ut lite och unna oss det. Så det är bara en massa sparande gäller. :)

 
Disneyland Paris med barnen hade varit så himla roligt! Dit har jag velat åka även innan vi fick Isabella, så det är nog det resemål jag först velat åka på om jag hade fått bestämma. :)

Bunkra upp

 
 
 
 

Advents mys.. i efterhand


 
 

 
Då gick jag in i vecka 29 igår, och jag tror jag räknas som höggravid nu. I slutet av veckan går jag in i vecka 30... tänk, om cirka 10 veckor får vi träffa vår lilla bebis! :)
 
Imorgon har jag egentligen en ledig dag, men får snällt gå upp 06.00 för att göra det äckliga glukos testet som jag tror det heter.. tyvärr minns jag som igår hur vidrigt det var och hur många ggr jag ville spy upp det men det är bara till att göra det och se glad ut sen är det över. Denna gången ska jag ha med mig två stora citroner iallafall!
 

Både jag och Isabella har varit förkylda nu i en vecka, rätt drygt och jag har upplevt denna graviditeten att jag varit mer och mer täppt.. nässprayen har tyvärr gått åt här hemma för min del. Annars har denna graviditeten gått bra och jag har försökt att njuta mer av den. Jag har även nu satt ett datum för när jag ska sluta jobba och vara hemma ett tag innan bf.
 
Mycket som händer och tiden går fort, veckorna bara.. passerar en efter en efter en.. märkligt hur man känner av tid, ibland händer ingenting och ibland händer det massor.
 
 

Ser fram emot många mysiga stunder