Busfabriken

 
Idag har vi varit i fullgång, åkte till busfabriken med mormor och morfar, därefter gick vi en stund på Väla och köpte hem tre stycken ballonger och lite annat till 1 års kalaset på lördag.
 
Isabella har precis lagt sig, imorgon väntar ett besök på bvc med vaccination och därefter ska jag besikta min bil. Man behöver väl knappt nämna att jag verkligen vill få igenom bilen på blankt papper efter att jag fick byta både kammrem och motor på den som tog rätt hårt på ekonomin...
 
Och nu borde jag verkligen plugga, vart tog min självdisciplin vägen? Jag ska nu lyssna på ett politiskt tal från antingen den amerikanska presidenten eller den engelska.. ah.. gud. förlåt men jag tycker det är SÅ HIMLA TRÅKIGT! Och det är svårt att både lyssna och koncentrera sig på något man tycker är så segt och ja, skit tråkigt. Men måste nog ta mig i kragen för att få det överstökat.. har massor kvar att göra och vill verkligen inte att det ska bli som sist då jag fick stressa mig igenom allt.
 
 

Jag älskar dig 85 miljoner, triljoner mil till solen och tillbaka

Uttdrag ur en text jag läste, tyckte den var så himla fin att jag kunde inte låta bli att skriva ner den, just för att det är precis så jag känner för dig, Isabella.
 
"Du kommer aldrig att förstå hur mycket en mamma kan älska sitt barn.
 
Om du blev påkörd av en bil och fastklämd så skulle jag finna styrkan att lyfta undan den för dig.
Om du behövde hjälp och jag hade brutna ben så skulle jag finna ett sätt så jag kunde springa till dig.
Om du var hungrig och jag inte hade ätit på en vecka så skulle jag ge dig min enda måltid.
 
När du vandrar omkring i världen, vandrar mitt hjärta med dig.
Vad du känner, känner jag.
Jag känner att du är lycklig genom det sätt du håller min hand.
Jag hör ditt hjärta viska när du är rädd.
Jag vet vad du tänker genom att se in i dina ögon."
 
 

Underbara kuddar..


Fika för de små...

En barn-klädes butik i Helsingborg hade idag 70% på allt i butiken då den ska ska stängas. Tråkigt att det är så många som stänger eller ja, går i konkurs.. men, vi var iallafall där en sväng och jag hittade dessa leksakerna till Isabella. Samlar ju sen förra året på den typen av leksaker med mat / fika - grejer.. dessa fick jag betala 21:- styck för och de flesta typer av mjuka kak-leksaker som jag har kollat på innan har legat på 89:- och uppåt för en. Så detta var ju hur bra som helst. :)

Lagret påfyllt igen..

Väldigt sällan jag köper hårprodukter, då jag bara tvättar mitt hår två ggr i veckan men nu var allt helt slut i hyllan sen förra veckan. Även om jag hittade dessa produkterna till rätt bra nedsatt pris tycker jag fortfarande att det är en tråkig utgift att behöva lägga pengar på. Just sayin...

Storhandling

 
Idag är det tänkt att vi ska ut och handla hem en himla massa mat... men känns som jag kommer ta mig lite vatten över huvudet om jag ska ut och göra detta själv med Isabella. Blir alltid så många påsar att försöka bära upp, plus Isabella och det kommer bli extra mycket idag då vi ska inhandla grejer till hennes kalas på lördag med.
 
Jag trivs med att veckohandla, det gjorde jag knappt innan jag träffade Markus eller ja, vi fick Isabella. Och nu när vi bor en bit ifrån alla stora livsmedelsbutiker får det ju bli att man får planera mer. Enda nackdelen är det dä, jäkla bärandet. Känns som värsta träningspasset när man ska packa ner allt, bära in till bilen, ut ifrån bilen och upp i lägenheten.
 
Vi har beställt en tårta, med lite choklad och hallonfyllning till Isabellas kalas. Sen ska jag mest för skojs skull göra en stor tårta till själv med marsipan och ja, egen fyllning som jag inte kommit på ännu.. vi blir ju inte SÅ många att man egentligen behöver så många tårtor men som sagt...mest för skojs skull. :) Måste ju öva mig inför alla kommande barnkalas. :)

Inför sommaren

 

Isabella 1 år!

 
I fredes fyllde Isabella 1 år!
Var en jätte mysig dag med öppning av presenter med mormor och morfar som kom på besök, vi vuxna åt kladdkaka som jag hade bakat med hallon och grädde och Isabella mumsade på sina majskrokar.
 
Mimmi ballongen fick hon av mormor och morfar, även massvis av kläder till dagis, en super rolig docka som pratade. Av mig och Markus fick hon den fina ghost-stolen från Kartell, en mjuk docka, och tagies hunden med massa tillbehör och kläder.. fast kläderna struntar hon ju rätt mycket i. ;)
 
 
 
 

Tisdag

 
Äntligen känns det som att livet har börjat komma igång, fick min första uppgift rättad igår på engelskan och jag kände mig ännu mer motiverad till att verkligen ta tag i nästa uppgift. Så, efter jag lagt Isaeblla satt jag uppe till 03.00 och skrev en uppsats/analys som jag fortfarande inte är klar med men är på god väg åtmindstonde.
 
Annars så ska Isabella skolas in på dagis eller vad man ska säga i mitten av april. :) Vet inte riktigt hur det kommer att kännas om jag ska vara ärlig, kommer kanske bli jag som står vid dörren och är ledsen rätt som det är och inte vill gå ifrån dagiset ;)
 
Ja, allt börjar faktiskt ordna upp sig, även för framtiden. Det är tankar kring, sparande, husköp, pluggande... :) Och det är så skönt att kunna känna att man har möjligheter till allt detta. Speciellt när allt annat är avklarat.

Grey

Underbar klännig från Jocko.

Mysiga dagar

 
Idag har vi varit med Isabella på busfabriken där vi mötte upp Isaac med hans familj. :) Hur trevligt som helst och imorgon ska vi bjuda över dem på middag hos oss.
 
Annars har jag utnyttjat alla mina kuponger, och jag kom hem med en stor påse från H&M.
Isabella fick;
8 par strumpor
2 par strumpbyxor
1 hoodie
1 set med tröja och byxor
1 kjol
1 klänning
1 pyjamas
 
Och till mig
1 underkläder
1 tröja
 
Sjukt hur mycket det ändå blev och då betala jag själv bara 66:-
 
Så bra har det aldrig blivit när jag handlat förr :) Extra roligt att handla då.
 
Sen fick vi med en Mimmie tröja från Lindex med där vi fått en kupong på 50:-... och där blev det bara 50 kr att betala själva med då den var på rea. Bästa shopping dagen någonsin tror jag. :)
 
Annars har jag skickat in min första uppgift till engelskan idag, blev i all hast pga diverse anledningar... men,men. Det ska gå nog bra det med :)
 
Sen har vi skrivit klart Isabellas inbjudningskort till kalaset, får väl posta dem i nästa vecka.
 
Det var väl mina dagar i korta drag. Hoppas alla hade en lika fin alla hjärtans dag som jag / vi <3
 
Fick så fina rosor med brudslöja och ett paket med choklad, samt världens gulligaste sms :)
 
 
 
 

Nya kläder..

Ska spanas in i veckan :)
Ett presentkort på H&M damp ner i brevlådan idag på 500:- och det kan ju inte komma mer lägligt då Isabella behöver lite mer kläder nu till våren och sommaren.
 
 

Snart dags för Isabellas 1 års kalas

 
Åh, jag längtar faktiskt lite tills vi ska fira vår lilla tjej :) Finns ju hur mycket kul som helst att baka och göra till de små. Blir nog roligare att fixa kalas när hon är lite större och ska hitta på lekar osv.
 
Har redan varit och kollat lite på ballonger, inbjudningskort, dukar, bakelser och tårtor till den underbara dagen!
 
Idag har vi varit hos tandläkaren för första gången och allt gick bra. Vi var faktiskt tom. uppe med tuppen, 06.30 det var inte igår kan jag lova. Konstigt imed att vi har ett litet barn som borde gå upp vid 05, 06 om morgnarna ;) Men vi har fått en liten nattuggla antar jag. Efter det, redan vid 10 åkte vi för att veckohandla. Och jag måste säga, att det var så grymt skönt att slippa gå runt och trängas bland massa människor och köa osv. Det vill jag göra om snart igen om jag ska ut och handla hem mat.
 
Annars idag fick vi veta att det finns en plats till Isabella på ett dagis här i närheten med, så det är ju lite skönt även om det inte var vårt förstahands alternativ.. men vi får se.
 
 

Inför Isabellas 1 års dag

 
 
Köpte jag idag detta gåvoset, med 4 delar i för halva priset till hennes födelsedag. :) Jag har sett dem förr, och har tänkt på hur bra de hade varit då hon älskar att pilla på prislappar, tvättlappar osv. Men nu när allting var halva priset på taggies var det perfekt. :)

Sjuka dagar..

 
Spenderas bäst så här :) Mys med Isabella, varma drycker, majskrokar, och lite victorias secret på det :)

Ibland händer det...

 
Jag skojar inte, när jag säger att jag har spanat på denna klänningen sen i december! Och jag har haft sidan uppe på min dator i stort sett varje dag för att bara se om den funnits kvar tills jag en dag haft cash till att köpa den. Så av ren slump idag när jag uppdaterade sidan, så hade den sänkts med 75%! Och min storlek fanns kvar. Sånt här händer aldrig mig :) Så till slut blev den min, för 100 kr ! Inte illa :)

Snart dags för storlek 86

 
Två underbara plagg till Isabella, så skönt nu när hon iallafall kan ha kläderna i ca 6 månader istället för 2, 3 månader. Och nu känns det verkligen som att våren är på igång :)

I love sale

Ikväll kom jag över dessa två tunikorna, för 89 kr styck! Kap! Jag har rensat ut min garderob  under flera månader nu och då kändes det inte mer än rätt att klicka hem dessa två när det var 70% rabatt. :)

Sjukling

 
Har haft en underbar helg, varje dag från i fredes var fullspäckat.
 
Filmen vi såg på bio i fredes var jätte bra, över mina förväntningar faktiskt. :)
 
I lördes träffade Isabella sina kusiner, och vi åt middag hos Markus syster Nina med familj. Isabella stortrivdes och lekte med sina kusiner i flera timmar. :)
 
Och nu igår träffades vi hos mina föräldrar, med Markus farbror och Marianne för att äta middag.
 
Dock på kvällen igår bröt en förkylning ut hos mig och nu mår jag skit. Alltid när jag blir förkyld, blir det till en jätte förkylning. Läs; Rinnande näsa, matt, rinnande ögon, näsblod osv osv. Hatar det lika mycket varje gång. :/ Skulle egentligen gått på min akupunktur idag men fick skjuta upp det.. zzzzzzz Hoppas på att jag mår bättre imorgon istället!
 
 

Vi har blivit med...

En Dolce Gusto maskin! :)
 
Jag är så glad i den, extra roligt när man får besök och kan erbjuda något roligare att dricka med.

Ständigt på min önskelista...

Först ut är denna byrån från Hemnes med 6 lådor. Har suktat efter den i ja, jag vet inte hur många månader ens. Men vi får se.. kanske kommer den flytta hit detta året?
:)
 
 
Näst ut, egentligen bara att jag hade velat byta ut våra fula tvättkorgar.
Har även tittat på denna, MASSOR av gånger när jag varit inne på Ikea. Så smidigt med hjul plus att den bara är fin i mina ögon iaf. :)
 
 
En ny tv hade ju varit fel heller.. men sånt är ju aldrig speciellt billigt att köpa nytt om man inte har turen med sig.
 
 
och sist, men inte minst nya madrasser och sänggavel hade varit på tiptop!