Majvillan

En till present till Isabellas födelsedag som ska ramas in och sättas någonstans i hennes rum. <3

Vecka 36

Idag har varit en väldigt fullspäckad dag! Varit hos barnmorskan, allt såg jätte bra ut med lille bebisen och har sjunkt ner så hon/han inte kan vända sig mer iallafall. :) Så om två veckor är nog bebisen rätt långt ner när vi ska till barnmorskan igen. Ska bli så spännande! Jag undrar så vem som är där inne, idag fick jag känna bebisens häl och huvud. ;) Ganska otroligt ändå, att jag bär på någon. Magiskt!
 
Annars har jag fyndat presenter till Isabellas 2 års dag som är mindre än 1 månad nu. Bland annat klänningen ovan och ett set dock-kläder och två nallar. Allt på rea givetvis.. 70% och då har jag ändå tittat på dessa sakerna innan de reades ut. Jag har blivit helt tokig med det här med rea just nu får jag väl erkänna. Men, jag har även tagit tag i att rensa mer här hemma bland både mina och Isabellas saker och ting och fått sålt för en del pengar. Ikväll la jag nog ut 15 nya annonser som jag hoppas blir sålda! Då har jag ju egentligen inte "förlorat" något utan bytt... kan man tänka så? :)
 
 
 
 
 

Snart blir vår lilla Bella två år.

 
Jag kan inte förstå riktigt, att det snart har gått två år sedan hon kom till världen. Men jag tänker ganska ofta på hur fort tiden går.. så det gäller ju att ta tillvara på alla stunder tillsammans som man får. 
 
Jag kom över denna dockan för ett tag sen, genom en annan blogg. Och tänkte, gud vilken söt docka! En sån vill jag ha till Isabella! Så den kan hon få i födelsedagspresent.. men tänkte nog se om vi inte kan hitta på något mer. :)
 
Jag vill ju som sagt göra upp mer plats i hennes rum, göra det mysigt där och mer, plats för saker och ting. Snart åker ju hennes spjälsäng ut till vårt sovrum och Isabella ska sova i sin växasäng.. Hon är väldigt förtjust i sin spjälsäng fortfarande, den är ju hennes trygghet så jag vet inte hur det kommer att gå med den andra sängen eller hur hennes sovrutiner kommer att bli. :) Men, det blir säkert en fröjd det med, fler tidiga mornar skulle jag gissa på iallafall ;)
 
 
 

Operation...rensa ut Isabellas leksaker

 
Jag har länge tänkt, och förstått att Isabella börjat få intresse för lite andra, leksaker till för större barn. Just nu är dockorna eller "bebisen" populärast, té-servis, kakor, rita och ja, massa annat. Så, idag imed att vi ändå var uppe med tuppen så tänkte jag att då kan jag lika bra rensa ut sånt hon inte har rört på ett tag. Jag har lärt mig att detta var inte den bästa idén då jag plockade ner och Isabella plockade upp. :)
 
Men nu har jag en stor påse + två plastpåsar fyllda med gosedjur och diverse leksaker.
 
Imed att Isabellas rum är så litet, och snart kommer ju en liten bebis som sedan förmodligen kommer få dela rum med Isabella så måste jag se över utrymmet där inne.. alltså, rensa bland kläderna med.. vilket jag faktiskt fått tummen ur och har fått plats i två lådor i byrån iallafall till bebisens kläder. Isabellas garderob är smockfylld med kläder i både storlek 92, som hon har nu och en del kläder till kommande höst i 98. Jag har en lång väg kvar med hennes rum just nu. Lådor får väl införskaffas och sättas upp på vinden eller säljas. Det tråkigaste är att sortera det dock. :)
 
Jag ska fråga Markus med, om man inte kunnat sätta upp en hylla där inne med, som leksaker kan stå på och om en tavla skulle kunna sättas upp. Så blir där lite mer plats + finare rum. Tror jag iallafall.
 
Jag drömmer verkligen om ett hus.. här är redan trångt, och att göra mer plats blir svårare och svårare. Att bara rensa ut saker överlag är stundtals svårt. Nu har jag nog rensat ut och städat här hemma ett tiotal ggr men med en liten människa till i denna lägenheten blir det inte så lätt. Men, skam den som ger sig. Jag har inte gett upp än, och ska se över om det inte är mer saker som inte används som kan göra sig bättre någonannanstans. :)
 
 
 
 
 

Pj salvage

 
Hej pyjamas! :)

Ny vecka, nya tag

 
Idag har vi varit uppe tidigt, men jag försöker se det positivt med att då lägger vi oss förhoppningsvis tidigt ikväll. :)
 
Blir jobb idag, känns skönt att få komma ut lite och träffa lite folk igen. Så idag har jag och Isabella duschat/badat, ätit middag och tvättat. Älskar att känna att man har det rent hemma efter alla dessa sjukdomar!
 
Städningen ska fortsätta denna veckan, påbörjade ju mitt projekt med sovrummet förra veckan tror jag? Och det blev ju riktigt bra och utrensat.
Så nu är det köket och hallen kvar som jag hade velat städa och rensa ur.
 
Börja det nya året med mer ordning och reda hade känts skönt! Måste även fundera ut hur vi ska göra med kläderna till båda barnen..utrymmet är... minst sagt komplicerat och har rotat och haft mig redan flera ggr i hopp om att jag skulle hitta en lösning. Men nej.
 
Aja, skam den som ger sig.
 :)
 
 
 

Gravid vecka 33

 
jag har gått 80% av min graviditet och har 54 dagar kvar till beräknad förslossning. :)
 
Nu närmar vi oss slutet, jag längtar så tills vi får träffa den som är där inne. <3
 

Jul och nyår 2013

Spenderades inte alls som jag önskat mig, hela familjen åkte först på maginfluensa, därefter åkte jag på en vad jag trodde var en vanlig förkylning som senare utvecklades till en bihåleinflammation med en svullen trumhinna. Så ingen julafton firades förrens i efterhand utan Markus vilket var tråkigt, även nyårsafton sov både jag och Isabella oss igenom. Inte ens fyrverkerierna kunde väcka oss. :/
 
Så, jag hoppas att nästa år blir ett friskt år och att vi kan fira nästa jul friska tillsammans iallafall.
 
Men vi bytte paket här hemma tillsammans, och jag fick en Iphone 5S av Markus och Isabella, vilket jag aldrig hade kunnat tro och blev himla glad över en ny telefon!
 
 
Isabella fick en del leksaker, detta året tyckte hon det var riktigt roligt att öppna paket och hade gärna öppnat allas paket om hon hade fått bestämma. :)
 
Jag har även beställt hem lite nya skal, från Ebay såklart allt från 20 kr med frakt till 65 kr med frakt :) så nu funderar jag på vad jag ska göra med den gamla iphonen och skalen. Skalen säljer jag förmodligen.
 
 
 
 
Blev tyvärr inga bilder från julen i år, rätt trist.. men även fullt förståligt med tanke på hur vi har mått. Nu är det nya tag och hoppas på ett friskt och roligt 2014 istället!
 

Till vår och höst 2014

Köpte hem dessa plaggen för ett tag sedan på mellandagsrean till Isabella. Både den översta och sista klänningarna har jag tittat på sen i somras men har aldrig blivit något, så jag blev extra glad när dessa fanns till Isabella. :)
 
 

Zara home

Har länge letat efter fina ramar i silver, och kom över dessa för många månader sedan men blev inget köp då ramarna var för dyra + dyr frakt. Men nu såg jag att dessa var på rea så slog till. Hoppas bara de kommer fram ordentligt :)