En dag på Väla

 
Idag har jag och Isabella spenderat ett par timmar både på Ikea där vi åt middag och sedan träffade upp en god gammal vän för fika och shopping på Väla. Det blev en del strumpbyxor och även ett par mockasiner till Isabella, har hört mycket gott om dessa när barn väl börjar gå, plus att jag inte riktigt kunde motstå Bambi...
 
Klänningen i blå med de fina stjärnorna på, hittade jag på rean på pop. Har kikat på den för ett tag sen men avstod, som ni ser gick det inte denna gången utan den fick följa med oss hem. Lika bra det :) Nu är det storlek 80 som gäller och garderoben ska fyllas på med större och nya kläder.

En spis till min Isabella


Firande av Louise

 
SÅ fort dessa dagarna har gått, i fredes var jag och jobbade en runda. Därefter umgicks jag med min familj, och min ena syster Malin med sällskap. :) Hur kul som helst!
 
Igår var det fullspäckat med roliga aktiviter, först var vi på Tropikariet och kollade på hajar, fiskar, apor, lemurer (min favorit) och fikade, Isabella tittade mycket och verkade faktiskt lite smått intresserad av alla varelser. Därefter åkte vi och köpte en videokamera, har tom. hunnit filma lite med den idag och börjar känna mig mer än nöjd med mitt köp. Vill ju dokumentera Isabellas uppväxt och titta tillbaka för bebis-tiden har verkligen gått fort förbi. Tänk... snart går hon och pratar väl med. ;)
 
 
 
På kvällen firade vi Louise lite i hennes lägenhet,därefter bowla vi. Det var verkligen roligt att få komma ut lite igen. :)
 
Kort och gott har denna helgen varit alldeles underbar! Snart kommer Markus syster Nina med familj. :)
 
 
 
Visst är den fin?
 

Lego Duplo Disney

När jag jobbade häromdagen spg jag att vi hade 50% på all lego, dessa tre köpte jag till Isabella, dock får hon inte dem förrens om något år eller så ;)
 
 

Vår lilla tomte

 
Åh, vad jag längtar efter julen! För första gången på flera år ser jag verkligen fram emot julen och nyår. Jag vet att detta beror mycket på att jag har både Markus och Isabella, plus att min ena syster kommer hit och firar jul med oss.
 
Så vi ska iallafall skicka ut julkort på vår Isabella, hittade den perfekta tomteklänningen till henne och vill även hitta en söt liten gran i bakgrunden som jag tror kommer finnas på Ikea eller ngt liknande. :) Köpte även ett av dessa pepparkakshusen med mig hem med, fast den hade jag tänkt köpa sen jag såg den för ett par veckor sedan. ;)
 
 
 
 

Badrum

Kom över dessa fina handdukar idag, blev ett köp på fyra stycken som ska göra vårt badrum finare. De vi har hängandes där inne just nu börjar ha gjort sitt för länge sen då både krokarna har gått av och knappt går att få rena längre.

25e

 
Då har löningen landat, jag har tråkiga utgifterr denna månaden bland annat med min bil, åh så drygt det kan kännas. Men det är bara att ta tag i det och se glad ut. :)
 
Imorgon står jobb på schemat, lördag ska vi fira en vän och söndag blir det besök av faster och kusiner. Fullt upp med andra ord. Så idag ska jag och Isabella ut och hitta en födelsedagspresent och eventuellt rullgardiner till Isabellas rum. Även det, en tråkig utgift enligt mig då jag skjutit på det i MÅNADER. Men nu när det börjar ta form där inne är det bättre att löpa hela linan ut och göra det ordentligt. Plus att nästa vecka kommer min syster till oss från Schweiz, om hon ska övernatta i Isabellas rum är det en bra fördel med att man har det mörkt när man ska sova där inne med.

Isabellas myshörna

 
Ibland har jag riktig tur, blev mer än nöjd när jag fick veta att en matta jag suktat efter i ett par veckor var utgående och såldes för ynka 149;- så det blev inköp av en grön matta idag till vår älskade Isabella. Och, vips så är nu myshörnan i stort sätt färdig. Ska nog sätta upp någon hylla och sätta upp lite roliga böcker i och någon kudde till.
 
 
 

I will love you till the end of time


Kappahl


 
Visserligen var det ett tag sen detta fick följa med oss hem, men ibland har man haft tur när det kommer till att hitta söta kläder till bättre priser. Halva rea priset var det den gången, även ett jätte gulligt set till Isabella som hon ska ha på sommaren. Framförhållning var det ja. :)
 
 

★★★


Missoni

 
Världens finaste tjej ska såklart få ta del av Lindexs samarbete med Missoni, denna klänningen passar dock inte förrens hon är lite större men de flesta vet att jag har bra framförhållning till saker och ting. Even years to come. :)
 

Längtar

På torsdag ska jag göra färdigt Isabellas rum, förra veckan gav jag mig på att jag skulle inreda färdigt där inne. Släpade in en stor fåtölj men det blev alldeles för stort där inne så då fick jag göra om i vardagsrummet istället med hjälp av min fina sambo. Det var faktiskt han som hittade en bra lösning så vi slapp göra oss av med fåtöljen då jag inte trodde det skulle bli bra med för mycket möbler på en ganska liten planlösning.
 
I förra veckan anlände iallafall ugglekudden. Så himla söt, vet att resultatet när allt är på plats kommer bli jätte fint och lekfullt till Isabella.

Återvände

 
Efter att jag kommit fram till att jag vill ha en lättare sida att spara och titta tillbaka till fick jag återvända till blogg.se.
 
Jag har nu fått lite "ensamtid"  och fick testa mig fram på egen hand om hur man kan ändra design, skriva inlägg, ladda upp bilder osv. och det känns faktiskt bättre än vad jag har gjort innan på wordpress. Sen är nathalieandersson.webblogg.se tusen ggr enklare att komma ihåg. ;)
 
Tror detta kommer bli mycket bra att spara inspirationsbilder, inredning, och såklart om mitt liv med Isabella

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.