Sängkappa

Idag har Markus slängt min gamla sängstomme och satt på nya sängben :) Igår var vi ute tillsammans på Ikea där vi köpte hem en ny madrass till vår säng. Det var en utgående modell så det var över halva priset på den till vår glädje. Köpte även hem en brandsläckare, har jag aldrig haft hemma innan men det känns tryggare nu att veta att om något händer hemma att man kan förhoppningsvis släcka en brand iallafall. :)
 
Idag köpte jag denna sängkappan till sängen med, och resåröverdrag till madrassen.. och en ny kudde. ;) Hann även tvätta dem nya påslakanen med. Det känns så fräscht att ha fixat lite nytt till sovrummet.. men ännu går jag och drömmer om den där hemnes byrån med 6 lådor.. åh.. en dag ska jag få hem den. :)
 
Har helt glömt att uppdatera från helgen när jag jobbade med, hittade utgående middags burkar till Isabella, blev helt tokig när jag såg att det var över halva priset på dem så jag köpte hem kanske... 47 burkar haha! Men nu har vi så vi klarar oss ett BRA tag framöver. Känns som man hamstrar men det är ändå lika bra då dem kommer att gå åt.
 
Och sist men inte minst, skickade jag nu in min första riktiga uppsats/analys och även ett ljudinspelat tal till min engelska C kurs! håll nu alla tummar och tår för att jag får bra betyg :)
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback