Jul och nyår 2013

Spenderades inte alls som jag önskat mig, hela familjen åkte först på maginfluensa, därefter åkte jag på en vad jag trodde var en vanlig förkylning som senare utvecklades till en bihåleinflammation med en svullen trumhinna. Så ingen julafton firades förrens i efterhand utan Markus vilket var tråkigt, även nyårsafton sov både jag och Isabella oss igenom. Inte ens fyrverkerierna kunde väcka oss. :/
 
Så, jag hoppas att nästa år blir ett friskt år och att vi kan fira nästa jul friska tillsammans iallafall.
 
Men vi bytte paket här hemma tillsammans, och jag fick en Iphone 5S av Markus och Isabella, vilket jag aldrig hade kunnat tro och blev himla glad över en ny telefon!
 
 
Isabella fick en del leksaker, detta året tyckte hon det var riktigt roligt att öppna paket och hade gärna öppnat allas paket om hon hade fått bestämma. :)
 
Jag har även beställt hem lite nya skal, från Ebay såklart allt från 20 kr med frakt till 65 kr med frakt :) så nu funderar jag på vad jag ska göra med den gamla iphonen och skalen. Skalen säljer jag förmodligen.
 
 
 
 
Blev tyvärr inga bilder från julen i år, rätt trist.. men även fullt förståligt med tanke på hur vi har mått. Nu är det nya tag och hoppas på ett friskt och roligt 2014 istället!
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback